Huom! FTP-palvelin on pois käytöstä, pyydä uudet ohjeet yhteishenkilöltä.

Ajankohtaista

10.11.2016 ::
Framin tarjonta monipuolistuu yrityskaupan myötä

Grano Oy on ostanut painotalo Oy Fram Ab:n. Tehdyllä kaupalla ei ole vaikutusta Framin nykyisiin asiakassopimuksiin, vaan Fram jatkaa toimintaansa edelleen omana yhtiönä ja omalla nimellä. Myös kaikki työntekijät ja..
Lisää »

23.6.2016 ::
KYSY EDULLISTA KESÄTARJOUSTAMME

Fram painaa myös silloin kun muut lomailevat. Jos tiedät, että tarvitset painotöitä heti elokuun alkupuolella, kannattaa kysyä edullista kesätarjoustamme pidemmällä toimitusajalla.Kun tilaat painotyösi 1.7. mennessä..
Lisää »

23.6.2016 ::
PILKKOSET OY:N MENESTYKSEKÄS YHTEISTYÖ OY FRAM AB:N KANSSA

Pilkkoset on tehnyt sujuvaa yhteistyötä Framin kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Tänä aikana olemme kerta toisensa jälkeen saaneet vakuuttua painojäljen erinomaisesta laadusta, tuotteiden kilpailukykyisestä hinnoittelus..
Lisää »

23.6.2016 ::
Tee kerralla valmista ja säästät kustannuksissa

Painotuotteiden tekemisen yhteydessä usein unohtuu tuotteen loppukäyttö, jolloin niiden teettäminen saattaa aiheuttaa myöhemmin merkittävästikin ylimääräistä kulua ja vaivaa tilaajalle. Tuotteita saatetaan tilata l..
Lisää »

13.1.2015 ::
Versant. 8 metriä digipainokapasiteettiä

Olemme vahvistaneet jälleen digipainoamme ja hankkineet uuden Xerox Versant 2100 digipainokoneen. Uusi kone on varustettu jälkikäsittelyominaisuuksin, joten sillä on mahdollista tehdä esim. A5 ja A4-kokoiset tuottee..
Lisää »

« Edelliset 5