Huom! FTP-palvelin on pois käytöstä, pyydä uudet ohjeet yhteishenkilöltä.

Ajankohtaista

10.11.2016 ::
Framin tarjonta monipuolistuu yrityskaupan myötä

Grano Oy on ostanut painotalo Oy Fram Ab:n. Tehdyllä kaupalla ei ole vaikutusta Framin nykyisiin asiakassopimuksiin, vaan Fram jatkaa toimintaansa edelleen omana yhtiönä ja omalla nimellä. Myös kaikki työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa entiseen tapaan vanhoina työntekijöinä. 

Asiakkaalle toteutunut kauppa merkitsee jatkossa entistä monipuolisempia palveluita ja uusia mahdollisuuksia, kun he saavat käyttöönsä nyt myös Granon kokonaispalvelut tutusta paikasta. ”Jatkossa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme, ei vain Suomen kattavimmat painopalvelut, vaan myös niitä tukevat digitaaliset toteutukset. Asiakkaan arki helpottuu, kun toteutukset voidaan jalkauttaa suoraan eri kanaviin, niin diginä kuin printtinä”, iloitsee Fram Oy:n toimitusjohtaja Jan Rosendahl.

 

Nyt kannattaa siis tiedustella Framilta myös sellaisia tuotteita ja palveluita joita et ole aiemmin ehkä osannut meiltä kysyä. Kerromme näistä uusista palveluista ja tuotteista jatkossa tarkemmin tulevissa uutiskirjeissämme, joten palataan niihin myöhemmin.

Mukavaa syksynjatkoa Framilta!

23.6.2016 ::
KYSY EDULLISTA KESÄTARJOUSTAMME

Fram painaa myös silloin kun muut lomailevat. Jos tiedät, että tarvitset painotöitä heti elokuun alkupuolella, kannattaa kysyä edullista kesätarjoustamme pidemmällä toimitusajalla.
Kun tilaat painotyösi 1.7. mennessä, voit nauttia lomastasi ja saat vielä tuntuvan hintaedun töillesi sekä valmiit painotuotteet käyttöösi heti lomilta palattuasi.

Nyt kannattaa siis suunnitella jo syksyn painotyötarpeita. Hintaetu on voimassa kaikille tilauksille jotka on tehty ennen 1.7.2016 ja joiden toimitus tapahtuu 1.-15.8.2016. Fram on avoinna koko kesän normaalisti.

23.6.2016 ::
PILKKOSET OY:N MENESTYKSEKÄS YHTEISTYÖ OY FRAM AB:N KANSSA

Pilkkoset on tehnyt sujuvaa yhteistyötä Framin kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Tänä aikana olemme kerta toisensa jälkeen saaneet vakuuttua painojäljen erinomaisesta laadusta, tuotteiden kilpailukykyisestä hinnoittelusta sekä
toimitusaikojen varmuudesta.

Olemme hyödyntäneet Framin palveluista paitsi perinteistä printtiä, myös Fram Direct –palvelua, jonka kautta olemme lähettäneet isoja postituseriä suoraan asiakasrekisterissämme oleville asiakkaille. Tulevaisuudessa aiomme hyödyntää Framin tarjoamia palveluja entistä monipuolisemmin ottamalla käyttöömme myös heidän kehittämänsä Printbox-palvelun, jonka avulla voimme seurata ja
hallinnoida painotöiden tilauksia netin kautta ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteistyössä Framin kanssa toteutuu sujuva vuoropuhelu, keskinäinen arvostus ja ymmärrys sekä yhteinen tahtotila toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Mutkattomalla yhteistyökumppanuudella on ilman muuta positiivinen vaikutus myös omien asiakkaidemme tyytyväisyyteen ja oman asiakaslupauksemme toteutumiseen.

Yrityksinä meitä yhdistää vahva halu jatkuvaan kehittämiseen. Koemme, että Framissa ollaan aidosti kiinnostuneita asioistamme ja erityisen hienoa asiakkaan kannalta on se, että kaikki ainatustarpeemme hoituvat kätevästi yhdestä ja samasta osoitteesta.

Voimmekin lämpimästi suositella Framia monipuolisena ja laadukkaana painotalona kaikkiin painatustarpeisiin.

Toimitusjohtaja
Matti Skutnabb
Pilkkoset Oy
www.pilkkoset.fi

23.6.2016 ::
Tee kerralla valmista ja säästät kustannuksissa

Painotuotteiden tekemisen yhteydessä usein unohtuu tuotteen loppukäyttö, jolloin niiden teettäminen saattaa aiheuttaa myöhemmin merkittävästikin ylimääräistä kulua ja vaivaa tilaajalle.

Tuotteita saatetaan tilata liikaa tai liian vähän, mikä nostaa niiden hintaa aivan turhaan. Toki on hyvä muistaa, että pienen extramäärän teettäminen yhdellä kertaa on aina edullisempaa kun kokonaan uuden painoksen tekeminen alusta asti, vaikka määrä olisikin pieni.

Esimerkkinä tällaisesta kulusta, jota ei huomata, voisi mainita rahti- ja varastointikulut. On hyvinkin yleistä, että kaikki painotuotteet tilataan ensin omaan varastoon, jolloin siitä syntyy tilaajalle heti varastointikustannuksia.

Kun toimitus on sitten saatu varastoon, ryhdytään sitä todennäköisesti purkamaan ja jakamaan esim. eri toimipisteisiin, jolloin syntyy jälleen työkustannuksia laskenta- ja pakkaamisajasta, rahtikirjojen tekemisestä, kuljetusten selvittämisestä sekä niiden tilaamisesta. Tämän lisäksi tulee kuluja pakkaustarvikkeista (niiden käytöstä, tilaamisesta, varastoinnista, jne.) sekä rahtikulua uudelleen lähettämisestä.

Mikäli tarve olisi kartoitettu ennen tilausvaihetta, niin edellä mainittu työ olisi voitu hoitaa kuntoon jo painotalossa kun koneen mittarit tekevät laskemistyön
joka tapauksessa.

Tästä johtuen onkin hyvä miettiä asiaa etukäteen ennen kuin tilaus tehdään.
Me Framilla hoidamme painotuotteillesi mm. kaikki postituspalvelut kuten, osoitteiden ajon, kimputuksen, kuorituksen, muovituksen ja jakelun
suoraan postiluukkuun asti.

Postituksen lisäksi hoidamme jatkuvasti asiakkaillemme, varastointia (sähköistä ja fyysistä), tilausten keräilyä, pakkaamista ja toimituksia heidän loppukäyttäjille. Tilaukset asiakas voi hoitaa käden käänteessä helpon ja nopean Printbox-palvelumme avulla.

Ja jotta hommat sujuisivat entistäkin tehokkaammin ja helpommin, olemme sopineet yhteistyöstä DHL:n kanssa, joten voimme toimittaa painotuotteesi halutessasi lähes mihin maahan tahansa.
Ota yhteyttä asiantuntijaan! Mietitään yhdessä miten voisitte säästää omissa painotöissänne merkittävästi aikaa, vaivaa ja rahaa.

13.1.2015 ::
Versant. 8 metriä digipainokapasiteettiä

Olemme vahvistaneet jälleen digipainoamme ja hankkineet uuden Xerox Versant 2100 digipainokoneen. Uusi kone on varustettu jälkikäsittelyominaisuuksin, joten sillä on mahdollista tehdä esim. A5 ja A4-kokoiset tuotteet suoraan valmiiksi.

Tämä helpottaa ja nopeuttaa entisestään pienten sivu- ja painosmäärien valmistusta kun vihkonidonnalla valmistettu lopputuote onkin heti valmis. Ominaisuuksista johtuen koneen pituus onkin 8 metriä. Toinen merkittävä uusi asia koneessa on uudet mattavärit jolla digipainomenetelmässä tuleva kiilto on saatu merkittävästi pienemmäksi kuin aiemmin. Tämä mahdollistaa myös tuotteille enemmän muita jälkikäsittelymahdollisuuksia.


« Edelliset 5