Huom! FTP-palvelin on pois käytöstä, pyydä uudet ohjeet yhteishenkilöltä.

Ajankohtaista

13.1.2015 ::
Kuoritus postitus ja jakelu

Painotuotteen tekemiseen kuuluu yhä useammin sen postitus ja jakelu suoraan halutuille vastaanottajille.
Osoitteiden ”inkkaus” lehtiin ei ole uusi asia meillekään, mutta tiesitkö, että voimme ajaa osoitteet myös muihin painotuotteisiinne kuten esitteisiin, kirjoihin, kuoriin jne. Ainut asia jonka tarvitsemme on excel-tiedosto jossa on vastaanottajien osoitteet.

Viime vuoden lopulla investoimme myös uuteen kuorituslinjaan, jonka avulla saat tuotteellesi tarvittaessa myös kuorituksen suoraan samasta paikasta kun painamisenkin. Voit siis huoletta unohtaa aikaa vievät ”tarratalkoot” ja keskittyä tärkeimpiin asioihin kun jätät postitustyön kokonaan meidän huoleksemme.

Halutessanne hoidamme työn suoraan oman sopimuksemme kautta haluttuihin osoitteisiin tai peittojakeluna haluttuihin postitoimipaikkoihin luukkuun asti. Tämän helpommaksi ei painaminen ja postitus voi oikeastaan tulla. Suuresta sähköisen markkinoinnin kasvusta johtuen on painettu suora taas tehokas ja huomioarvoltaan hyvä tapa saada viesti perille.

13.1.2015 ::
Monipuolisuudella etua asiakkaalle

Painotalon valintaa tehtäessä on tärkeää löytää kumppani jonka kone- ja laitekanta taipuu mahdollisimman laajaan tuotevalikoimaan. Tämä säästää asiakkaalta merkittävästi aikaa, vaivaa ja kustannuksia töiden tekovaiheessa.

Me Framilla painammekin lähes kaikkea käyntikorteista – kovakantisiin kirjoihin. Tuohon välimaastoon mahtuukin jo melkoinen määrä erityyppisiä painotöitä. Normaalien töiden lisäksi teemme jatkuvasti myös niin sanottuja erikoispainotöitä. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme mm. erilaisia pakkauksia, kansioita, mappeja sekä lukuisan määrän muita yksilöllisiä painotuotteita.
Osaamisemme ja kokemuksemme on siis vapaasti käytössäsi tarvitsepa sitten tietoa materiaaleista, hinnoista tai oikeasta tuotantomenetelmästä.

Painosmäärätkään ei tuota ongelmaa tuotannossamme koska käytössämme on alan viimeisin teknologia, jolloin voimme tehdä pienet työt digipainatuksena ja suuremmat työt offsetpainatuksena. Tämä takaa asiakkaalle aina edullisimman vaihtoehdon työn toteuttamiseksi.

Halutessanne voimme räätälöidä yrityksellenne tai järjestöllenne oman painotöiden tilaus- ja hallintajärjestelmän, jossa painotyöt ja niiden aineistot pysyvät hallinnassa ja ovat helposti ja nopeasti tilattavissa millä tahansa web-pohjaisella laitteella. Tarvittaessa palveluun voidaan liittää vielä tuotteiden varastointi ja lähetykset siten, että tilatut painotuotteet lähtee oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan halutulle vastaanottajalle.

Jos arvostat asiantuntijuutta, osaamista ja asioinnin helppoutta, kannattaa ottaa painatusasioissa yhteyttä myyntiimme. Tehokas ja nykyaikainen tuotantomme huolehtii siitä, että saat tuotteesi laadukkaana ja aina kilpailukykyiseen hintaan.

21.8.2014 ::
Uusia ammattilaisia Framille

Haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua olipa kyse sitten pienestä tai isosta painotyötarpeesta.
Uusina henkilöinä Framin palvelukseen Jyväskylään on nimitetty myyntipäälliköksi Marko Jäntti. Markon alueena on Keski-Suomen, Päijät-Hämeen, Savon sekä Pohjois- ja Etelä-Karjalan sekä Kymenlaakson asiakkaat. Markon tavoitat numerosta 050-360 3396 tai sähköpostitse osoitteella: marko@fram.fi  

Marko Jäntti
Marko Jäntti


Framin myyntipäälliköksi Turkuun on nimitetty 1.9.2014 alkaen Joakim Sjöström. Joakimin alueena on Varsinais-Suomi, Ahvenanmaa, Satakunta, Pirkanmaa ja Kanta-Häme. Joakimin tavoitat numerosta 050 421 0918 ja sähköpostitse osoitteella: joakim@fram.fi


Joakim Sjöström


Framin tuotantovastaavana on aloittanut 11.8. 2014 alkaen Jukka Karppinen. Jukan tavoitat numerosta 0400 564 056 ja sähköpostitse osoitteella: jukka@fram.fi

Jukka Karppinen
Jukka Karppinen

21.8.2014 ::
Julisteet nopeasti Framilta

Nyt on julisteiden tekeminen helppoa Framilla. Olipa tarpeesi sitten 1-50 kpl tai 500 kpl saat ne meiltä kätevästi. Pienet määrät syntyvät nopeasti uudella suurkuvatulostimellamme kun taas suuremmissa määrissä kustannustehokkain tapa on painaa ne offsetpainossamme.
Tässä vielä muistutuksena yleisimmin käytetyt julistekoot: ovat A3 (297 x 420 mm), A2 (420 x 594 mm), A1 (594 x 841 mm), 500 x 700 mm ja 700 x 1000 mm.

21.8.2014 ::
Digipainaminen kehittyy Framilla

Olemme investoineet viimeisen vuoden aikana neljään uuteen digipainokoneeseen, mikä lisää digipainokapasiteettiamme huomattavasti. Digipainatuksen etuna on sen nopeus ja kustannustehokkuus silloin kun tarve on nopea, työn sisältö muuttuu usein tai kun kertapainoksen määrä on suhteellisen pieni.
Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että digipainatuksena kannattaa painaa tänä päivänä lähes kaikki 50-500 kpl:een välillä. Pienemmissä tuotteissa kuten flyereissa voi painos olla jopa useampia tuhansia.
Toinen merkittävä digipainamisen tuoteryhmä on manuaalit eli arkisemmin sanottuna käyttö-ohjeet, joissa tekninen tieto muuttuu usein tai jopa jokaisella painokerralla.
Kiire on kolmas tärkeä asia johon digipainaminen on usein ratkaisu. Jos esimerkiksi esitteen aikataulu venähtää aineiston valmistumisen johdosta, voidaan siitä tehdä ensin pieni määrä vaikkapa yksittäistä tilaisuutta varten ja ajaa suurempi määrä offsetpainatuksella kustannustehokkaasti hieman pidempiaikaiseen käyttöön varastoitavaksi.
Neljäs tärkeä digipainamisen tuote on pien- ja omakustanteet, joissa painoksen suuruus on usein juuri 50-500 kpl. Kysy lisää oikeasta painomenetelmästä ammattilaisiltamme, he auttavat sinua saamaan oikeanlaisen tuotteen kilpailukykyiseen hintaan.


« Edelliset 5   Seuraavat 5 »