Huom! FTP-palvelin on pois käytöstä, pyydä uudet ohjeet yhteishenkilöltä.

Fram

Painotalo nykyajassa

Oy Fram Ab on yli sadan vuoden kokemuksella toimiva graafisen alan yritys jonka palveluksessa työskentelee noin 40 alan ammattilaista. Yhtiöllämme on korkein AAA-luottoluokitus jo seitsemältä perättäiseltä toimintavuodelta. Valmistamme asiakkaillemme korkealaatuisia painotuotteita kilpailukykyiseen hintaan uusimpaa painotekniikkaa hyväksikäyttäen.

Visio

Fram Oy:n tavoitteena on valmistaa huippulaatuisia graafisen alan arkkipainotuotteita asiakkailleen mahdollisimman kilpailukykyisesti ja luotettavasti modernia tuotantotekniikkaa hyväksi käyttäen.

Alan ammattilaisina haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat haluamansa tuotteet korkealaatuisena oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan ja aina mahdollisimman pienellä vaivalla, jotta he voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Arvot

Asiakaslähtöisyys

Haluamme aidosti tunnistaa ja tunnustaa asiakkaan tarpeet ja varmistaa heille sen jälkeen parhaan mahdollisen palvelutavan ja tuotantomenetelmän. Näin toimimme tehokkaasti sekä oman että asiakkaan yrityksen hyväksi.

Ammattitaito

Suoritamme kaikkien töidemme työvaiheet mahdollisimman järkevästi ja laadukkaasti. Tämä kehittää omaa osaamistamme ja tekee työn tekemisen haastavaksi ja mielekkääksi.

Onnistumisen ilo

Pyrimme kaikessa tekemisessä siihen, että työntekijämme ja asiakkaamme saavat tuntea onnistumisia omassa työssään. Tämä lisää asiakkaiden luottamusta meitä kohtaan.